Brandtech

این وبلاگ در راستای با لا بردن دانش دوستان در زمینه برند و برند سازی فعالیت می نماید..

Brandtech

این وبلاگ در راستای با لا بردن دانش دوستان در زمینه برند و برند سازی فعالیت می نماید..

دلایل موثر نبودن تبلیغات در بازار ایران

 

۱ ) نداشتن دانش کافی مدیران ارشد

در سازمان های ما خصوصا بنگاه های کوچک خصوصی اغلب یک مدیر به تنهایی چندین مسوولیت را شامل اجرایی ، مالی ، بازرگانی ، فنی و فروش را یک تنه به عهده می گیرند و اغلب، تحصیلات مدیران ارشد یکی از رشته های فنی می باشد که از موارد فوق فقط شامل موارد فنی می گردد با این حال مدیران ارشد سازمان اغلب با تحصیلات فنی مسوولیت سیاست گذاری و تدوین استراتژی و اجرای آنها را به عهده می گیرند و به علت گستردگی مسوولیت ها و عدم برخورداری از دانش فنی همه آنها و توسل به تجربه دیگران و آزمون و خطا منجر به ناتمام ماندن بسیاری از اقدامات سیاست گذاری و اجرایی و نیز انجام مقطعی امور و اتلاف منابع مدیریتی می گردد. 

 

۲ )عدم وجود شرکت های قدرتمند تبلیغاتی در ایران

عدم وجود شرکت های قدرتمند تبلیغاتی در ایران از مشکلات این صنعت محسوب می شود، اغلب کارکنان شرکت های تبلیغاتی موجود تحصیلات غیرمرتبط دارند! در صورتی که مدیران یک شرکت تبلیغاتی حداقل باید ترکیبی از کارشناسان بازرگانی ، بازاریابی ، جامعه شناسی و روانشناسی باشند و تصمیمات اخذ شده توسط گروه فوق را کارشناسان گرافیک و طراحی و کامپیوتر از قوه به فعل تبدیل کنند. 

 

۳ )نداشتن انتظارات صحیح مدیران ارشد سازمان ها از تبلیغات

متاسفانه تصورشان این است که بدون تحقیقات بازار و با تبلیغات می توان به اسکیمو فریزر فروخت یا از ۱۰ دلار موجودی ۹ دلار به تبلیغات اختصاص داد و دقت نمی کنند مهمترین کار تبلیغ ، فقط شناساندن وجود محصول یا خدمت است نه فروش آن ، خصوصا در بازار صنعتی که تعداد خریداران نسبت به بازار غیر صنعتی ناچیز است پارامترهای بسیار دیگری از قبیل کیفیت ، قیمت ، صرفه جویی در مصرف انرژی و شرایط پرداخت و گارانتی و... در کنار تبلیغات منجر به انجام عمل فروش می گردد. 

 

۴ ) عدم اطلاع مدیران صنایع از روش های مختلف  اثربخش

 استفاده تقلیدی از صنوف غیر مرتبط که اغلب عبارتند از شرکت در یک نمایشگاه باربط یا بی ربط و ارائه اهدایای مختلف شامل جا کلیدی ، خودکار، .... بین بازدیدکنندگانی که هیچ تناسبی با صنعت مذکور ندارند و نهایتا در پایان سال نیز یک سری سررسید و کارت تبریک را بین مشتریان قبلی که این شرکت را می شناخته اند و اغلب قرار نیست که در آینده خریدی داشته باشند با هزینه های گزاف توزیع می کنند ، غافل از اینکه خریدار، به طور همزمان ۵۰ سررسید مختلف را دریافت کرده آنکه ازهمه شکیلتر و گرانبهاتر بوده را انتخاب نموده ، بایگانی می کند و بقیه را به عنوان دفتر یاداشت دراختیار دیگرانی که مشابه بازدیدکنندگان نمایشگاه هستند قرار می دهد. 

 

۵ ) عدم وجود تبلیغات مستمر

 شرکت هایی که از فروش خوبی برخوردارند از حجم تبلیغات خود می کاهند و به محض کاهش در فروش اقدام به تبلیغ می کنند غافل از اینکه تبلیغ نیاز به بستر و زمان مناسب دارد به همین جهت باید از یک استراتژی مدون و جامع و مستمر برخوردار بود و حتی در زمستان کولر را تبلیغ نمود ، زیرا تبلیغ سرم یا آمپول نیست که به محض تزریق عمل کرده و اثر بخش باشد. 

برای خواندن ادامه مطلب روی لینک زیر کلیک کنید.

دلایل اثر بخش نبودن تبلیغات در بازار ایران

منبع: برندتک

 

آموزش برندینگ

بعد از بازاریابی و فروش اقبال رو به سوی برند سازی است.
اما علم و دانش برند سازی و فن آوری های برندینگ بسیار نو و جدید است و معمولا افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند پیش زمینه های تبلیغات و یا مدیریت و بازاریابی دارند و در صورتیکه علم برند دانشی ترکیبی و جامع است بنابراین سازمانهای پیشرو نیاز یادگیری و آموزش این علم را در اعضای خود احساس نموده و آموزش برند سازی را در برنامه های آموزشی خود می گنجانند.

برای خواندن ادامه مطلب روی لینک زیر کلیک نمایید

تحلیل از رایتل

تحلیل هویت بصری اپراتور های همراه اول و رایتل

عناصر اصلی برند مانند لوگو، آرم و نام همگی هویت ظاهری و بصری هستند و بازتاب دهنده جوهره برند، شخصیت برند و فرهنگ شرکت اند که باید با دیدگاه بلند مدت طراحی گردند. هویت بصری برند سبک ‌و‌ سیاق و شخصیت یک برند را بیان می‌کند . 
شایعاتی که در زمینه مبحث هویت بصری سازمان های رایتل و همراه اول در محافل عمومی پیچیده شده است ، تقلید لوگوی این دو سازمان از دو شرکت غیر ایرانی بوده است . 

اما به دور از حاشیه ها ،در بررسی هویت بصری این دو برند تلفن های همراه نکات قابل ذکری وجود دارد. 
 

رایتل
نوع شرکت : نیمه خصوصی(دولتی) 
تاسیس : 1386 
شرکت صاحب امتیاز : شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی 

مهمترین خدمات نسل سوم تلفن همراه : 
*اتصال به شبکه اینترنت با سرعت بالا و درحین حرکت 
*برقراری تماس تصویری 
*دانلود ویدئو، امکان دریافت کلیپ­های تصویری بر روی گوشی تلفن همراه 
*امکان دریافت تصاویر تلویزیونی بر روی گوشی های تلفن همراه 
*ارائه انواع محتوای دیجیتال بر بستر تلفن شبکه تلفن همراه
رنگ بنفش در لوگوی رایتل نشان از سلطه وهم چنین جوانگرایی و به روز بودن است و در یک بعد دیگر رویا پردازی، که با توجه به تمایل جوانان به این نسل از اپراتور ها، به نظر کاری بررسی شده صورت گرفته است. دلیل انتخاب رنگ‌ها سفید و بنفش ارغوانی این است که علاوه بر ایجاد تمایز با سایر برندهای تلفن‌های همراه کشور، بتواند با مخاطبان خود به خصوص جوانان ارتباط مهیجی بر قرار کند. برای نام نوشته فارسی و انگلیسی رایتـل و شعارهای تبلیغاتی آن، فونت جدیدی را نیز در هماهنگی با استراتژی و هویت برند طراحی شده است . بین کلمه انگلیسی Rightel و علت اصلی نام گذاری فارسی آن که از شاهنامه استخراج گردیده به معنای خرد، غرابت معنایی وجود دارد(تلفن هوشمند). در طراحی لوگوی رایتـل از فرم‌های مدور استفاده شده است که ضمن تداعی امواج آنتن‌های "بی تی اس"، هویت مهیج و ساده برند را نیز نشان می‌دهد. این لوگو ترکیب بدیعی از سه دایره است که اشاره غیر مستقیم به نسل سوم سیم کارت دارد.

برای خواندن ادامه مطلب میتوانید به لینگ زیر مراجعه فرمایید

تحلیل اپراتور رایتل و همراه اول

منبع:برند تک

برند   برندینگ  برندسازی  مشاوره برند   آموزش برند     رنگ برند   نام برند   دکتر شهریار شفیعی     هویت بصری برند 

تبلیغات برند کوکاکولا



برند کوکا کولا، برندی است شناخته شده در سراسر جهان که خواستگاه آن آمریکا است. در این پوستر می بینیم که چگونه به محض باز شدن درب قوطی، لبخندی شادمانه پدیدار می گردد.
این هلال مشکی ، نشانه ای است با پیامی نمادین که برشادی و لبخند دلالت می کند. بدین گونه برند کوکاکولا می کوشد با دلالت بر شادی، یکی از تداعیات برند خود را بر پایه شادی و لبخند بگذارد. در نظر داشته باشیم که هویت هر برند شامل تداعیات آن برند است، وهمچنین هویت هر برند باید در جمله اجزای آن متجلی باشد.می بینیم که هویت سازمانی برند کوکالا شامل تداعی های شادی و لبخند است. در اینجا می بینیم که چگونه هویت یکپارچه سازمانیِ برند کوکا کولا در بیلبورد های تبلیغاتی آن نیز مشهود است.
برای خواندن ادامه مطلب روی لینک زیر کلیک نمایید.

برند پرژک-بخش دوم


عناصر هویت کلامی:

نام برند: نام برند یک از مهم­ترین المان­های آمیزه برند می­باشد، چرا که اصولا نام برند به دلیل سرمایه­گذاری­های قابل ملاحظه صورت گرفته برآن تغییر نمی­کند، مگر در شرایط خاص، این در حالیست که بسته­بندی و طراحی و استایل محصولات تغییر کرده و به­روز می­شوند. نام برند نقش­های مختلفی را بر عهده دارد که از جمله آن­ها می­توان به موارد معرفی محصول و انتقال پیام به مشتریان اشاره نمود.
نام برند پرژک به معنای “اشک شوق “ ، با ارزش های پایه برند، همچون سلامت، احترام به انسانیت و بعد انسانی و رابطه برد-برد، در تضاد نیست. از لحاظ بعد برند آگاهی نیز مناسب است و توانسته برند خود را در ذهن مخاطب حک نماید. در تحلیل نام برند "پرژک" باید گفت که وجود دو حرف "پ" و "ژ" ، و غیرقابل تلفظ بودن این حروف، امکان بیان صحیح این برند را برای مناطق عرب نشین از بین می برد و این ایدئولوژی قالب مجموعه مبنی بر برند اصیل ایرانی، مورد تحسین است، زیرا این دو حرف به قطعیت، فارسی بودن کلمه را می رسانند.از لحاظ اهداف توسعه برند و رقابت با رقبای خارجی نام ضعیفی نمی باشد و بطور مثال در مقایسه با محصولات داو، سان سیلک و ... از نام متناسبی برخوردار است.

برای خواندن ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید.

عناصر هویت یکپارچه برند پرژک

منبع برند تک

برندسازی   برندینگ    مشاوره برند     آموزش برند       رنگ برند     نام برند   دکتر شهریار شفیعی            هویت بصری برند 
تعریف برند از دید انجمن بازاریابان آمریکا            شخصیت برند            انتخاب نام شرکت و نام برند    ارزش برند 
تعریف برندینگ از دید کیقیت